Noor Christoph

Noor Christoph bij De Werkplaats

 

Wat kan ik voor je doen?

Gepassioneerd over veel dingen in het leven coach ik je met verve en overtuiging. Hier ben je aan het goede adres!

Foto van vocal coach en trainer Noor Christoph

#enthousiast #eerlijk #opmerkzaam
#slim #gestructureerd #lef! #eigen

Mensen. Ik hou van mensen! In alle soorten en maten en met welke mentale ‘make up’ dan ook. In mijn professionele werkzaamheden word ik gedreven door een intrinsieke, onstuitbare nieuwsgierigheid naar hoe mensen denken, leren, samenwerken en performen. En zoek ik naar uiterst creatieve en aantrekkelijke manieren om jou te helpen uit te blinken in waar jij goed in wil zijn. Zodat jij het beste van jezelf kunt laten zien, en tegelijkertijd daar intens van kunt genieten.

Als vocal coach…

…bied ik jou een veilige, positieve en opbouwende omgeving waarin je kan experimenteren met nieuwe geluiden, en waarin je nieuwe manieren leert om je stem te gebruiken. Ik verleid je uit je comfort zone om de magie van onontdekte gebieden te verkennen. Zodat jij dat lied kan zingen, precies zoals jij dat wil. Of, zodat jij die presentatie kan geven, precies zoals jij dat wil. Ik help je te zingen of spreken zoals je jezelf nog nooit eerder hebt gehoord.

 • CVT-teacher-in opleiding aan het Complete Vocal Institute te Kopenhagen, Denemarken
 • Uitgebreide meditatie achtergrond (Dzogchen)
 • Onderwijs psycholoog (PhD)

Als stemonderzoeker…

…draag ik bij aan de latest and greatest aan wetenschappelijke kennis over de anatomie en akoestiek van de stem.  Deze expertise gebruik ik als toolbox om jou super specifieke en concrete tips en tricks te geven om te klinken zoals jij dat wil. Ik werk samen met de mensen van het Complete Vocal Institute.

CVI research rough effects
Tot en met 17 februari ’22 gratis toegang tot de full text van dit artikel via: https://authors.elsevier.com/c/1eKGd_KIKald4d
Scientific article header Timbre
Tot en met 17 februari ’22 gratis toegang tot de full text van dit artikel via: https://authors.elsevier.com/c/1eKV83AtDlS6jQ

Als performer…

…vertel ik verhalen aan het publiek via liedjes. Liedjes over hoe het is om mens te zijn. Hoe het is om mij te zijn (of… iemand anders misschien 😉 )? Ik gebruik mijn ervaring als performer en psycholoog om jou, jouw story line te laten ontwikkelen voor jouw liedjes. En coach ik je met tips, tricks en hands-on ervaring om staande te blijven op een podium als je zingen heel dicht in de buurt van je hart komt. Of als je niets meer voelt.

 • Acting songs (workshops door Søren Møller)
 • Muziek theatervoorstelling ontwikkeld ism Judith de Boer (geregisseerd door Heleen van Wiechen & mogelijk gemaakt door Theatermijn)
 • Theater lessen (Bart van Heel, Hester Macrander)
 • Zanglessen (Muziekfabriek van Dijk, DJAM-opleiding voor jazz & lichte muziek, Amsterdam CVT-course)
 • Pianolessen & (piano) improvisatie (Muziekschool Land van Maas & Waal)

Als innovator en manager…..

…krijg ik de kans om complexe puzzels op te lossen op het gebied van organisatie verandering en interprofessionele samenwerking bij een hogeschool. Ik hou van mijn werk en de mensen met wie ik werk. Ik bied je mijn ervaring aan in het presenteren voor groepen mensen, of dat nu in een klaslokaal is, voor een management board of in een congres setting.

Contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij De Werkplaats? Vul je gegevens in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Copyright 2021 – 2022 Noor Christoph | Site gemaakt door Noor Christoph & Klokwerk-Design | Privacy-verklaring

  Bekijk mij, lees mij, en volg mij op: