Test jezelf!

Test jezelf bij De Werkplaats

noor200px

Optimaal beleven en performen!

Vind uit in hoeverre jij met een ontspannen en geconcentreerde focus aan het performen bent. En waar je valkuilen precies zitten als je daar uit valt. Of dat nu gaat om een (zang)optreden op een podium of een belangrijke presentatie op je werk.

FLOW en je grootste valkuilen

Sta jij regelmatig te zingen, spreken of presenteren voor groepen mensen?  En raak je weleens afgeleid als je bezig bent? Verlies je je focus? Door die luid kuchende man rechtsvoor in het publiek? Of door de gedachte wat je eigenlijk hier doet? Je bent echt de enige niet.  Het is best een flinke uitdaging om ontspannen te presteren voor publiek met focus en aandacht. Er zijn veel afleidingen en valkuilen die je uit je FLOW kunnen halen. Maar, het goede nieuws is: het is trainbaar! Doe hier de gratis test om uit te vinden wat jouw grootste valkuilen zijn die je uit je FLOW halen.

Doe de gratis test!

Denk terug aan een recente, concrete situatie. Het laatste optreden voor publiek of de laatste presentatie die je deed op je werk. Geef met deze concrete situatie voor ogen antwoord op de volgende 12 vragen. Neem de voorbeelden niet al te letterlijk. Zie ze als een voorbeeld van een soort afleiding die je uit je focus kan halen. Geef eerlijk antwoord. Denk er niet te lang over na.

Kies de optie die op jou van toepassing is door een getal te kiezen tussen 1 en 4.

1 = Niet aan gedacht tijdens m’n performance

2 = Hooguit één keer aan gedacht tijdens m’n performance

3 = Paar keer aan gedacht tijdens m’n performance

4 = Heel vaak aan gedacht tijdens m’n performance

Succes! Je ontvangt direct een mailtje met daarin de uitslag over jouw belangrijkste valkuil tijdens een performance of optreden. Meer weten? Dat kan. Zie de workshop In je FLOW op het podium. Lezen hoe FLOW er in de werkelijkheid uit kan zien? Zie de column.

Doe de test!

    Copyright 2021 – 2022 Noor Christoph | Site gemaakt door Noor Christoph & Klokwerk-Design | Privacy-verklaring

    Bekijk mij, lees mij, en volg mij op: